PodoKron SRL – distribuitor autorizat Romania .

Despre B-On-Foot

B-On-Foot, partenerul tau pentru dispozitive de îngrijire a picioarelor și a mâinilor cu comenzi multifuncționale.

Despre Noi imagine 1

B-On-Foot (Bahner Feinwerktechnik GmbH) este o companie din Germania care dezvoltă și produce dispozitive profesionale de îngrijire a picioarelor și dispozitive de îngrijire a unghiilor din 1997. PodoKron SRL este distribuitor autorizat în România.

Tehnologia dovedită a dispozitivelor de îngrijire a picioarelor este combinată cu controlul vocal inovator și cu operarea tactilă pentru a crea dispozitive cosmetice care vă fac să vă simțiți bine. Utilizatorii aduc cel mai bun confort în tratamentul unghiilor, mâinilor și picioarelor cu operare fără contact, o mai bună igienă, culori proaspete și muzică.

Mai multă putere de aspirare? Viteză mai mare de tăiere și mai multă lumină? Cu b-on-foot air și b-on-foot aqua sau cu căruciorul de tratament b-on-foot duet, nu mai trebuie să întrerupeți tratamentul! 

Cu ajutorul asistentului vocal digital Bonnie, puteți controla buretele profesional pur și simplu cu comenzi vocale și puteți regla continuu viteza și volumul de aspirare sau de pulverizare – o igienă de neegalat!

Noua libertate de tratament: Toate dispozitivele de frezare sunt acum disponibile cu baterii reîncărcabile!

Cei care nu mai doresc să fie dependenți de prize și prelungitoare în timpul vizitelor de îngrijire în spitale, hoteluri de wellness sau reședințe pentru persoane vârstnice vor găsi acum o soluție la b-on-foot – chiar și pentru tratamente de îngrijire în aer liber!

Acest lucru se datorează faptului că toate dispozitivele cosmetice b-on-foot conțin acum  o baterie reîncărcabilă care permite până la 30 de tratamente fără alimentare de la rețea.

Despre Noi imagine 3

Dorești ofertă de preț pentru unul din produsele B-On-Foot?

Dorești ofertă de preț pentru unul din produsele B-On-Foot?