PodoKron SRL – distribuitor autorizat Romania .

Service B-On-Foot

Informațiile și date despre dispozitivul b-on-foot.

Service imagine 1

Instrucțiuni de utilizare

Aici puteți găsi instrucțiuni de utilizare pentru produsele noastre în limbile engleză.

Aveți o întrebare pe care nu o găsiți în secțiunea noastră de întrebări și răspunsuri?

În fiecare an - pachetul nostru profesional de întreținere

Toate dispozitivele b-on-foot au fost dezvoltate pentru performanțe și fiabilitate ridicate și sunt fabricate în Germania de către specialiști. Cu toate acestea, acest lucru include, de asemenea, întreținerea și îngrijirea regulată - o dată pe an, la fiecare 2.500 de aplicații sau 250 de ore de funcționare, dispozitivele cosmetice ar trebui să fie reparate de către noi.

Ce include acest serviciu?

Următoarele lucrări se desfășoară la sediul nostru din Bautzen:

Toate celelalte piese deteriorate vor fi înlocuite contra cost.

Service imagine 3

Pachetul de întreținere b-on-foot

Dacă trimiteți aparatul pentru întreținere cu chestionarul nostru, beneficiați de un serviciu profesionist la un preț fix de 155,00 euro (plus TVA). Dacă doriți, puteți primi o unitate de împrumut corespunzătoare pentru această perioadă la prețul de 54,99 euro (plus TVA), inclusiv transportul. TVA), inclusiv transportul.

Care sunt beneficiile pachetului de întreținere?

Prin întreținerea regulată, uzura incipientă este detectată la timp, înainte de a apărea defecțiuni și defecte. Prin urmare, întreținerea regulată poate evita timpii morți și costurile de reparații - o afacere bună mai ales pentru profesioniști.

Este la fel de simplu ca asta:

Descărcați formularul de întreținere, completați-l și trimiteți-l împreună cu unitatea în cauză la adresa indicată. Întrebările și solicitările de programare vor primi răspuns la numărul 0745 043 103.

Videoclipurile explicative

Performanță b-on-foot aqua

b-on-foot aqua combină performanța ridicată de frezare cu tehnologia de răcire prin pulverizare. Include, de asemenea, smartphone-ul Android, care vă ușurează munca cu ajutorul controlului vocal și al operării tactile.

Performanța b-on-foot air

b-on-foot air combină performanța ridicată de frezare cu o tehnologie de extracție eficientă. De asemenea, include și smartphone-ul Android, care vă ușurează munca cu ajutorul controlului vocal și al operării tactile.

Valiza b-on-foot

În acest videoclip vă prezentăm valiza b-on-foot, care este disponibilă pentru b-on-foot aqua și air! Vizionare plăcută!

Curățarea piesei de mână pentru b-on-foot aqua

În acest videoclip vă arătăm cum să dezasamblați și să curățați piesa de mână a aparatului b-on-foot aqua. Recomandarea noastră este să faceți acest lucru în mod regulat!

Curățarea piesei de mână pentru b-on-foot air

În acest videoclip vă arătăm cum să dezasamblați și să curățați piesa de mână a aparatului b-on-foot air. Recomandarea noastră este să faceți acest lucru în mod regulat!

Operare și curățare pentru b-on-foot mini

În acest videoclip vă prezentăm b-on-foot mini: De la operarea simplă până la dezasamblarea piesei de mână pentru o curățare corespunzătoare!

Funcții și funcționare pentru carucior b-on-foot

În acest videoclip vă prezentăm stepwalkerul b-on-foot și caracteristicile sale practice: Roți multiple, genți de transport și multe altele!

Configurarea smartphone-ului

b-on-foot air și b-on-foot aqua vine cu un smartphone Android care vă permite să vă controlați dispozitivele prin atingere și prin voce! În acest clip video vă arătăm cum să instalați și să configurați smartphone-ul.

Control tactil prin aplicație și control vocal

În acest scurt videoclip, vă arătăm cum funcționează controlul tactil și controlul vocal cu aplicația b-on-foot. În acest fel, puteți opera dispozitivele b-on-foot fără efort!

Funcționare și prezentare pentru b-on-foot duet

În acest videoclip vă prezentăm noul nostru centru de tratament b-on-foot duet. Acesta combină cea mai bună tehnologie de pulverizare și aspirare într-un design funcțional pentru studioul modern. Cu ajutorul ghidajului sensibil al utilizatorului pe tabletă, controlați toate funcțiile rapid și igienic.

Aplicatia B-On-Foot

b-on-foot pentru smartphone în Google PlayStore și Apple Store.

Întrebări și răspunsuri

Folosim numai motoare cu perii și motoare fără carbon, deoarece acestea necesită mai puțină întreținere și funcționează mai fiabil.

În cazul în care ni se raportează un defect care nu poate fi reparat prin hotline, vi se va oferi o unitate de înlocuire. Chiar și gratuit în timpul perioadei de garanție.

Dispozitivele noastre sunt fabricate în Germania și reparate în locațiile noastre din Germania!

O posibilitate de blocare a motorului este aceea că dispozitivul de tăiere s-a încurcat, de exemplu, într-un prosop sau într-o haină de lucru.

Vă rugăm să îndepărtați cauza blocării și apoi porniți din nou motorul cu ajutorul butonului ON/OFF.

 1. Vă rugăm să verificați dacă cablul de alimentare a fost conectat corect la priză și la unitatea de îngrijire a picioarelor.
 2. Vă rugăm să verificați siguranța/întrerupătorul de circuit al sursei de alimentare.
 1. Vă rugăm să verificați dacă există suficientă apă distilată în rezervorul de apă. Nivelul apei din rezervor trebuie să fie întotdeauna deasupra cartușului de filtrare din interior.
 2. Vă rugăm să verificați dacă furtunurile din piesa de mână nu au fost strivite în timpul asamblării.
 3. Vă rugăm să verificați dacă rezervorul este blocat în poziție atunci când îl introduceți. Puteți auzi și simți cum rezervorul de apă se fixează cu un clic.
 1. Vă rugăm să verificați dacă ștecherul de rețea este în priză.
 2. Vă rugăm să verificați dacă întrerupătorul ON/OFF este pornit. Întrerupătorul trebuie să se aprindă în verde.
 3. Vă rugăm să verificați dacă Bluetooth și GPS sunt activate în smartphone-ul dvs. Pictograma Bluetooth din aplicație trebuie să fie albastră.

Există posibilitatea ca aplicația să fie deja deschisă în fundal. Vă rugăm să închideți toate aplicațiile și să porniți din nou aplicația b-on-foot. Vă rugăm să efectuați căutarea, să selectați un dispozitiv și să vă conectați la acesta.

 1. Vă rugăm să verificați dacă capacul de picurare/capacul de praf este în stare corespunzătoare. Acesta nu trebuie să alunece pe dispozitivul de tăiere atunci când este îndepărtat.
 2. Curățați interiorul piesei de mână în conformitate cu instrucțiunile din manualul de utilizare.
 1. Verificați dacă sacul de praf este plin.
 2. Verificați dacă nu există obiecte mari în conducta de admisie.
 3. Verificați dacă piesa de mână a fost curățată corespunzător.
 1. Vă rugăm să verificați dacă capacul cutiei de filtrare a prafului este introdus corect.
 2. Vă rugăm să verificați dacă fișa de conectare din piesa de mână este conectată.

Vă rugăm să verificați dacă piesa de mână este închisă în mod corespunzător și, prin urmare, are contact.

Dorești ofertă de preț pentru unul din produsele B-On-Foot?

Dorești ofertă de preț pentru unul din produsele B-On-Foot?